29 Mayıs 2012 Salı

Sümük Yiyen Var da Kömür Yiyen Niye OLmasın


-       4,5 yaşında bücür bir cadıyken camın önündeki kocaman saksıdan destek alıp,bembeyaz mis gibi çoraplarla camdan atlayıp sokağa kaçmak.
-       Çay,tuz,un koyulan sepetten,eline ne geçerse yerlere itina ile dökmek.Anneden zopa yiyince de bir daha yapmayacagına yeminler edip, agzındaki yemin soluğu geçmeden,anne arkasını henüz yeni dönmüşken,tekrar yerleri itina ile tuzlamak,unlamak.
-       Misafir,akraba,eş dosta bıdır bıdır gidip kapıyı açtıktan sonra ; ‘’biliyo musunuuuuuuzz annem sizin ağzınıza s*cıcaaaaaak ‘’ şeklinde  aslı astarı olmayan,pek hoş bir karşılama ile eve buyur etmek.
-       Evde hiç  yemek yememişcesine,sokaktaki kömür tozlarını afiyetle mideye indirmek.Eve gidince, anne  agzın burnun kömür oldugunu gördüğünde,baklava börek yemiş gibi ııımmm çok güzeldi  şeklinde demeçler vererek anneyi delirtmek.
-       Aydın’a anne/baba/abi ile beraber,hala ziyaretine gittiğinde,ordaki yeni tanışılan çocuklara benim sol gözüm kör,o annem değil üvey,biz Makedonuz gibisinden kah orjinal kah sempatik yalanlarla ortam edinmeye çalışmak.
-       Babanın pijamasının diz bölümünü veyahut özellikle dile uygun kumaştan bir pazen diktirtip onu yalayarak uykuya dalmak.
-       Annenin genç kızlığında özenle sakladıgı süs bebekleri aynı özenle boyamak,saçlarını kesmek,kafalarını koparmak.
-       Eve alınan yeni kasetçaları geldiği ilk gün bozmak.
-       Abinin silgisini,kendi burnuna parçalayarak sokup aklınca abinin silgisini kaybettiğni düşündürmek.
-       Sipidi Gonzales gibi sokaklarda koşup terleyip susayınca,anne görmesin eve almasın oyundan mahrum olunmasın diye,her yarım saatte bir üst kat komşusu Hanife Teyze’yi su isteme  sebebiyle rahatsız etmek.

çok belli olmasa da soldaki ayagında bermuda şortlu o azman benim işte.

***************************************************************************
Evliller,bekarlar,genç kızlar ,liseliler,üniversiteliler.
Aman diyim.
Annem babam etmiş,siz etmeyin.
Böyle bir çocuk sahibi olmak istemiyorsanız,ya sezeryan olun ya da kürtaj.
Zira ben ‘’normal ‘’ doğumum ^^


4 yorum:

missisgamze dedi ki...

aa "Annenin genç kızlığında özenle sakladıgı süs bebekleri aynı özenle boyamak,saçlarını kesmek,kafalarını koparmak." hahah süpermiş bu, p-si-ko-paaaatt :)
sonucunu çok iyi bağlamışsın. ya bi ara da bozuk genli çocukların doğumunu engelleyeceklerdi. Ya aslında direk yaşama hakkı olanları kendileri seçseler ya daha kolay böylesi. Tek tek uğraşmasınlar bence. Herkes "ideal" olsun.

Ms.KavrukSusam dedi ki...

Missisgamzeeeee,
Post'umun başlığı aslında '' bir psikopatın çocuk hali '' idi ^^
Harbiden yaaa.

İdeal insan.O ye.
Hepimiz dini bütün gençler olmalıız ayıbettin şimdi sen :P

Dilek dedi ki...

ama artık Sezeryana da karışıyorlar Kürtaja da... yani bundan sonrakilerin senin gibi olma olasılığı yüksek...

Ms.KavrukSusam dedi ki...

Merhaba Dilek,
Hoşgeldin öncelikle ^^

Karıştıkları için postumun sonunu bu şekilde bağladım.

Sevgiler ...